Kalastuselämyksiä Inarijärvi
Lohen vetouistelu Tenolla
Nuottakalastus
Jäämerenkalastus
Kuningasravun pyynti jäämerellä
Merikalastus

Kalasta Inarissa

Kesäkalastus
Jäiden lähdettyä, jokien avauduttua, kalastamme kevään ensimmäiset sulanveden kalat vaikka verkoilla järviltä, myöhään syksyyn taimenen pintaverkkopyyntiin ja mätimuikut makoisiin suihin, rannalta virvelöiden jokien nousulohta, veneellä uistellen soutaen nousutaimenta ja lohta, ottaen talteen parhaan kokoiset harrit Inarilla, Tenolla tai Näätämöllä.

JR-Giantilla verkot, virvelit, soutuveneet ja moottoritkin. Kalastamme siikaa ja taimenta verkoilla, uistellen ja perhostellen.

 

Kalasta lohta, taimenta ja rautua
Käymme Tenon, Näätämön ja Norjan lohia pyytämässä uistellen ja perhostellen, veneestä ja rannalta.
Pyydämme erämaajärvillä taimenia ja rautuja onkien ja vähän muutenkin.
Majoitumme Inarinjärven saarien kämppämajoituksissa, tunturissa teltassa tai laavussa JR-Giant hoitaa verkot, nuotan, veneet, majoituksen, ruokailun sekä kalastusluvat.
Vetouistelu
Inarilla, useamman kokoisella veneellä. JR-Giantilla vetouisteluvälineet ja Räsäsen seiska, punalihaisen maun mukaan. Kasarinselkä, Sammakkoselkä ja Vasikkaselkä sen syvimpine 96 m kohtineen, löytäen myös rannan harri- ja taimenen ottopaikan, saaden raudun saaliiksi antaa upeita kokemuksia ja uistelun tunnelmaa. Majoitukset erikseen sovittaessa Inarin kämpissä tai JR-Giantin puolijoukkueteltoissa.
Perhokalastus
Parhainta, todellista kalastusta, ohjaamme perhokalastuspaikkoihin, erämaan tunturijokien ja -purojen, koskien ja nivojen saalista talteen korjaten. Ryhminä majoitumme puolijoukkueteltoissa. Erämaahan kalastuspaikkoihin vaeltaen tai lentämällä vesitasolla.
Nuottakalastus
Vedämme nuottaa nuotta-apajissa Inarilla, vaikka jään reunasta, tunturijärvien omaa uskomatonta saalista. Nuotta ja nuottaveneet JR-Giantilla pienen porukan sopivaan käsittelyyn. Kalansaalis perkataan, käsitellään ja laitetaan umpiopakkauksiin kotiin viemisiksi. Kahvit tai ruokailut tulilla sovittaessa, rantakalat syödään samalla reissulla.

Jäämerenkalastus/Norja
Pohjois-Norjan Näätämövuonon tai Laksfjordin Veidnesin kautta Jäämerelle. Kirkkoniemen ja Bykeijan "Pikku Suomen" edustalla norjalaisen yhteistyökumppanin kanssa meriveneellä juksaamme ja uistattelemme seitä, turskaa ja pallasta.
Käymme pyytämässä Kamtschatkan jättiläisrapua eli kuningasrapua, kotoisasti sanottuna ryssänrapua. Laksfjordissa voimme kokea 1200 koukun pitkääsiimaa ja pallasverkkoja.

Pohjoisen jäämeren eksoottisimman saaliin kissakalan kohtaaminen ja saaminen 160m syvyydestä on kalastajan parhainta onnea!

Kalastusmatkat majoituksineen mantereella tai poromiehen kämpässä tai talossa Jäämeren saaressa.

Niitä päiviä joita vietämme metsällä tai kalassa ei herramme lue ikäämme!Ei kylä kalan kokoa sure, se kadehtii vain lukumäärää!


Palvelut:
- veneuistelu, nuotanveto, verkkokalastus, luvat
Retket:
- lintuvuoret Bygeijassa ja Veidnesissä
- opastetut kalastussafarit: Inarijärvi, Näätämöjoki, Tenojoki
<<- SIVUN ALKUUN TOIMINTAKALENTERI ->>
<<- www.jr-giant.fi LÄHETÄ POSTIA ->>
 
TULOSTA SIVU ->>