MERI- TAI PILKKIKALASTUSMATKA

POHJOIS-NORJA VEIDNES JÄÄMERI, LAKSFJORD
OHJELMASTA TUNTURISSA KEISIJÄRVI

Matkat järjestää Arctic Giant Travels

AIKA
MERIKALASTUS ympäri vuoden 3 vrk
PILKKI 1.11 - 4.5 talviaikana 3-5 vrk
RYHMÄ max.8henkilöä 
KULKUVÄLINEET MERI Veidnesjenta kalastusalus 13m, 10 henkilöä
PILKKI Toyota Hiace 4WD5D linja-auto, Skii-Doo 5900 m-kelkka + iso peräkärry +henkilökuljetusreki
+vuokramoottorikelkat
MAJOITUS puolijoukkueteltta tai Bernt Skogenin talo + kamina, porontaljat
RUOKAILU TALO omatoimisesti tai tarjoiltuna talon ruokailuvälineet
LEIRI kaasuliesi, kattilat, kahvi- ja paistinpannu omat ruokailuvälineet
SAALISKALALA MERI turska, kissakala, sei, kolja, puna-ahven
PILKKI rautu, merirautu, taimen, meritaimen 
KALASTUSLUVAT PYSSYJOKI /BÖRSELV
OPASTUS VEIDNES ADVENTURE JR-Giant

MATKAOHJELMA
MERI JA
PILKKI
Matkalle lähdetään Ivalosta varhain aamusta sovittuna ajankohtana. Ennen lähtöä varustetarkistus ja mahdolliset varustetäydennykset. Reissun tavarat laitetaan isoon, katettuun teliperäkärryyn. Ajomatka Ivalo-Karigasniemi -Lakselv -Veidnes kestää n.6 tuntia lyhyine pysähdyksineen ajokelistä riippuen.
Säävaraus: Ennalta-arvaamattomat olosuhteet voivat muuttaa matkan kokonaisuutta.
MERI Tulon ja majoittumisen jälkeen merireissulla valmistaudutaan aamuksi merelle lähtöön. Tehdään varustetäydennykset ja nautitaan illallinen.
Merikalastusvälineet, juksat ym. otetaan aamulla mukaan kalastusveneeseen. Pukeutuminen lämpimästi ja tuultapitävästi myös kesällä. Omat tuuli- ja sadeasut.
Päiväruoka ja kahvit otetaan mukaan, nautitaan veneessä. Lintujen bongausmatkalla pyritään ruokailemaan maissa, sekä vaeltamaan läheisillä lintuvuorilla.
Kalastusmatkalla juksataan ja koetaan kalanpyydyksiä, yleensä perataan kalat maissa. Kalaa voidaan pakata kotiinviemisiksi.
PILKKI Veidnes, tavaroiden purkaminen, kelkan ja henkilökuljetusreen purkaminen. Paikalla on opas ja muu kuljetusvälineistö. Pilkkijät kuljetetaan moottorikelkoilla ja reessä n.20km matkan, n.1,5 tuntia tunturijärvelle tai aikaisempi P-levike, matka n.3km.
Tunturijärvellä ollaan illalla jossa voidaan heti ryhtyä pilkkimään. Ruokailua, kahvistelua tulilla.
Leiri-ja huoltotavaroiden hakureissu tehdään heti järvelle tulon jälkeen. Pystytetään puolijoukkueteltta jossa kaminalämmitys. Mikäli järven avoin tupa tai kammi on vapaa voi osa käyttää niitä yöpymiseen. Myös mahdollisuus yöpyä Bernt Skogenin talossa.
Toinen päivä, kokonainen pilkkipäivä pilkitään ja käydään välillä rannassa ruokailemassa. Kuka haluaa niin voi pilkkiä yölläkin. Mahdollisuus lisäpilkkipäiviin.
Kolmannen päivän aamuna puretaan leiri ja tavarankuljetus alkaa ensiksi. Puolen päivän aikaan haetaan pilkkijät Veidnesin kylään.
Pilkkireissulla mahdollisuus vuokrata oma moottorikelkka. Pilkkimatkat voidaan tehdä myös päivittäin Bernt Skogenin talolta.
MERI JA
PILKKI
Paluumatka bussilla alkaa sovittujen järjestelyjen päätyttyä. Paluu iltakoneelle Ivaloon. Mahdollisuus lisäyöpymiseen Saariselällä.
Sauna ja ruokailu Bernt Skogenin talossa. Ennalta sovittuja lisäjärjestelyjä maksusta merellä:pitkäsiima, rapu- ja pallaspyydykset, merikelluntahaalarit.
pilkillä: moottorikelkkailuvarusteet, kalastusvälineet, moottorikaira, pilkkimahdollisuus kaukaisella tunturijärvellä.
KUVAUKSET:  <<-RAUTUPILKKI
<<-VEIDNES MERIKALASTUS
OTA YHTEYS jr@jr-giant.fi
<<-www.jr-giant.fi
<<-TULOSTA SIVU
<<-TALVIKALASTUS