Metsästysmatkat Venäjälle
Riekon metsästys
Hirven metsästys
Karhun metsästys

Syksystä kevääseen riekon pyynti, metsästäen, yksin, kaksin, koiran kanssa tai ilman. Vuoden vaihtuessa kevääseen, voit lähteä JR-Giantin kanssa virittämään riekonansat maaliskuun loppuun saakka.
Syksyn villit ja vapaat hanhet jänkien ja erämaajärvien rannoilta, JR-Giantin pyydöiltä.
Karhu - se rietas, pyydämme vain sovituin merkein, JR-Giantin ehdoilla.

 

 

Riekonmetsästys
Talvista pyyntiä voimme jatkaa maaliskuun loppuun saakka. Kevään valoisina öinä, hiihtäen tai jalkaisin kelkkakeinoja pitkin kävellen, riekon naurua kuunnellen, saavutamme makoisan riekkopaistisaaliin.

Riekon ansapyynti
Lumivaipan ollessa riittävän korkea, alkaa riekko tehdä jälkeä hangen pintaan ja metsälle miehen mieli tekee. Riekonpyynti vasta todella alkaa. Voimme lähteä hiihtäen metsälle aseen kanssa ja virittää ansoja tunturin koivikkoon riekolle.

Huolletut riekkopyyntireissut lupineen, majoitukset vuokrakämpillä JR-Giantin pyyntikohteissa!

Maalintumetsästys
Viimeisten aihkimetsien asukas koppelo ja metso, verotamme tuottoa, säästäen ja säädellen kantaa.

Riekon löydämme lukuisista paikoista, sen runsaat poikueet, joiden vertaisia et muualta tavoita. Omilla tai JR-Giantin oppaiden koirilla kuljemme avotunturien ja metsänreunojen maastot.

Vesilintumetsästys
Syksyn iltahämärän ja varjojen tullessa lentää lapin hanhiparvi ylitse jänkien, tiettyjen paikkojen, syömäpaikoilleen ja järvenranta ja jänkälampareiden kortteikkoihin. Hanhenpyyntiin ja muiden vesilintujen pyyntiin ohjatuin retkin. Pyyntiluvat hankitaan ja telttamajoitukset ruokailuineen.

Hirvenmetsästys
Eräillä Lapin riistamailla on mahdollisuus seuruepyyntiin hirvimetsälle, mm. Rovaniemen seudulla.Sopimuksen mukaan varaamme kiintiöömme pyyntimahdollisuuden, yleensä koiralla tapahtuvaan hirvenmetsästykseen. Myös ulkomaalaiset voivat osallistua pyyntiin.

Karhunmetsästys
Suurpetomme, metsien kuningas, suomalainen harmaakarhu, erämaan eläjä, jota vähennämme tarkoituksellisen kestävän määrän vuosittain.

Perinteisen kevätpyynnin jäätyä pois, olemme saloilla saapastelemassa ja koiran haukulla myöhään syksyyn, lumijälkiin saakka karhumetsällä. Majoitumme laavulla tai puolijoukkueteltoissa erämaan syleilyssä.

Oppaanamme toimii tietty karhunkaataja, poromies tuntien kunnioitusta karhua kohtaan mutta suojellen myös omaa elämisen ja toimeentulon oikeutusta. Karhunkaatoluvat ostettavissa ja saatavissa koko Lapin läänin luvalliselle alueelle.


Karhukuva: Jouko Räsänen

Talvimetsästys/Ruotsi
Talvisen huurteisen latvalinnun tavoitat Ruotsin metsistä, sen pyyntiin ohjaa JR-Giant hoitaen luvat ja majoitukset. Moottorikelkoilla teemme talviseen metsään hiihtouria harvakseltaan, lintujen huurrepuiden läheisyyteen, jonka latvoja kultaa aamuauringon kilo, kylmän pakkasen purastessa nokkaa ja sormenpäätä, hiihdon lomassa. Uskomattoman raikasta metsästystä.

Mustan linnun metsälle varustautumista. Aseet ja tummat välineet teippaamme valkoiseen suojaväriin.

PALVELUT JA RETKET->> www.svanrek.se

 Palvelut:
- oppaat, koirat, luvat ja majoitus
<<- SIVUN ALKUUN
<<- www.jr-giant.fi
TOIMINTAKALENTERI ->>
LÄHETÄ POSTIA ->>
 
TULOSTA SIVU ->>
 
JR-Giant