YLEISTÄ METSÄSTYKSESTÄ

ARVOISA METSÄSTYSREISSUJEN JÄRJESTÄJÄ JA METSÄSTÄJÄ
Järjestämme metsästysreissuja pääasiassa yritysasiakkaille ja pienille ryhmille lähes koko vuodenaikaisesti. Jokainen reissu tehdään yksilöllisesti, asiakkaiden toivomusten ja tarpeiden mukaan.

Esimerkkejä:
1. Riekon metsästys syksyllä ja kevättalvella Inarin ja Utsjoen metsästysalueilla, myös koiran kanssa.
2. Riekonpyynti Norjassa, oman metsästyskoiran vientimahdollisuus.
3. Hirvenmetsästys Rovaniemen alueella, myös ampumakoe.
4. Hanhenmetsästys Inarin, Enontekiön ja Sallan alueilla.
5. Vesilintuja syysmuuton aikana Enontekiön alueella.
6. Karhun metsästys Inarin alueella oppaan ja koiran kanssa.

RIEKONPYYNTI
Pääsääntöisesti teemme metsästysreissut täydellä palveluilla.
Hankimme myös kielitaitoisen oppaan ja seisovan lintukoiran. Esim. metsästystä kolme tai viisi päivää haulikolla ja pienoiskiväärillä, kuljetukset Ivalon lentoasemalta majoituskohteeseen ja takaisin. Kuljetukset maastoon, luvat, majoitukset, ruokailut maastoon.
Kokoonnutaan Ivaloon asiakkaiden kanssa sovittuun tulopaikkaan. Käydään läpi metsästyssafarin ohjelma, luvat, aseet, varusteet, ym. ja lähtö pikkubussilla metsästyskohteeseen.
Syksyaikaan metsästäjien siirto majoitus-, metsästyspaikkaan mahdollinen myös lentokoneella, helikopterilla tai veneellä.
Talvella ajamme edellisinä päivinä kelkkajäljet maastoon, joita pitkin hiihdetään omilla metsäsuksilla ja kävellään, ammutaan haulikolla tai pienoiskiväärillä. Metsästetään esim. kolmena päivänä. Tulo-, varsinaisena metsästys- ja lähtöpäivänä. Palataan kolmannen päivän illalla metsältä Ivaloon majoituspaikkaan jossa sauna, illallinen ja kolmas majoitusyö. Seuraavana aamuna kuljetus lentoasemalle.
Lentolippu ei kuulu metsästyssafarin hintaan.
Keväällä paras metsästysaika on täydenkuun aika, jolloin voimme metsästää myös kuutamon valossa illalla, kun riekko lentää ja nauraa.
Tulevana keväänä 2007 kalenterin mukaan olisi juuri maaliskuun viikko 13 erinomainen, kuutamon aikaa.
Ryhmän koko on parhaimmillaan 2-6 hlöä, jolloin safarin huoltajana on yksi opas ja lisäksi metsästysopas koiran kanssa. Sopimuksesta suurempi ryhmä. Majoitustilat metsästyskohteessa rajoittavat ryhmän kokoa.
Metsästysmatkavaraukset tulee tehdä hyvissä ajoin, sitten metsästäjien lukumäärä voi vaihdella varsinaisessa metsästyksessä.
Tarvittaessa sopimuksesta hankimme aseet, patruunat, asusteet, sukset, lumikengät, käymme harjoittelemassa savikiekoilla. Em. hankitut metsästymatkan varusteet voi näin sovittaessa jäädä metsästäjälle.
Ulkomaalainen voi tuoda oman metsästysaseen, asepassilla. Yritysten ulkomaalaisille vieraille on joustavaa vuokrata metsästysaseet.
Metsästysluvat edellyttää muutamia metsästysasiakirjoja, vaihtaaksemme suomalaisiin metsästyslupiin.

<<-YLÄ-LAPIN RIEKKOLUVAT
<<-METSÄSTYS
<<-www.jr-giant.fi